نقش نماهای شهری در ایجاد حس تعلق خاطر شهروندان (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2024)
این مقاله به بررسی نقش نماهای شهری در شکل‌دهی هویت بصری و اجتماعی شهرها و تأثیر آن‌ها بر حس تعلق خاطر شهروندان به محیط اطرافشان پرداخته است. هدف مقاله تحلیل ارتباط بین طراحی نماهای شهری و ایجاد پیوند عاطفی و روان‌شناختی میان مردم و فضای شهری است. روش تحقیق شامل بررسی ویژگی‌های فرهنگی، تاریخی و اجتماعی نماها در مناطق مختلف و تحلیل تأثیر آن‌ها بر کیفیت زندگی و روابط اجتماعی شهروندان می‌باشد. دستاوردهای مقاله نشان می‌دهند که نماهای شهری با تأثیر بر هویت شهر و بهبود تعاملات اجتماعی، می‌توانند کیفیت زندگی را ارتقاء داده و احساس امنیت و رفاه را در شهروندان تقویت کنند.