: برسی کاربرد های سنسور های مخابراتی در صنایع (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2026)
این مقاله به بررسی جامع سنسورهای مخابراتی، فناوری کلیدی در پیشرفت سیستمهای ارتباطینوین، میپردازد. با توجه به رشد روزافزون نیاز به جمعآوری و پردازش اطلاعات از محیط پیراموندر کاربردهای مخابراتی، سنسورها نقش محوری ایفا میکنند. در این پژوهش، ابتدا به تعریف ودستهبندی انواع سنسورهای مخابراتی پرداخته شده و سپس اصول عملکرد، ویژگیها و مزایایهر دسته به تفصیل تشریح میگردد. با تمرکز بر کاربردهای متنوع این سنسورها در شبکههایبیسیم، اینترنت اشیاء ،(IoT) سیستمهای راداری، مخابرات ماهوارهای و مخابرات نوری،چالشها و فرصتهای پیش رو در این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در نهایت، بهآینده توسعه سنسورهای مخابراتی و نقش آنها در نسلهای آینده ارتباطات اشاره خواهد شد.