افزایش طول عمر میکروسوئیچ‌ها با بهره‌گیری از نانولوله‌های کربنی معلق در آرایش چندتایی و فناوری لیتوگرافی (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2026)
میکروسوییچهای مبتنی بر نانولوله های کربنی(CNT)  به دلیل ویژگیهای الکتریکی و مکانیکی  منحصر به فرد گزینهای امیدوارکننده برای کاربرد در مدارهای مجتمع نسل آینده هستند. این  مقاله به طراحی روش ساخت و ارزیابی یک میکروسوییچ با ساختار پیشرفته میپردازد که در آن  از نانولولههای کربنی معلق و آرایش چندتایی برای بهبود پایداری مکانیکی و افزایش طول عمر و عملکرد الکتریکی مناسبتر استفاده شده است. نتایج آزمایشگاهی توسط نرم افزار silvaco شبیه سازی شدهاند که نشاندهنده کاهش مقاومت تماسی به کمتر از kΩ10  و چرخه کاری بیش از 105 بار است. در نهایت چالشهای فرآیند ساخت و راهکارهای احتمالی  مورد بحث قرار گرفته اند.  .