مدار مرجع ولتاژ CMOS با PSRR زیاد مناسب استفاده در برچسب UHF (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2026)
مدار مرجع ولتاژ CMOS با نسبت حذف نویز تغذیه (PSRR) زیاد، مناسب برای کاربردهایی در محیط‌های پرنویز مانند کاربردهای انتقال توان بی‌سیم معرفی می‌شود. در این مدار، ولتاژ مرجع بر اساس اختلاف بین ولتاژهای گیت-سورس ترانزیستورهای MOS تولید می‌شود. جریان مصرفی این مدار nA 615 در ولتاژ تغذیه V 8/1 است و ولتاژ مرجع mV 581 را تولید می‌کند. حداقل ولتاژ تغذیه V 5/1 و حداکثر ضریب دمایی حدود ppm/°C1/33 است. مقدار PSRR در فرکانس‌های MHz 1 و MHz 900 به ترتیب dB 84- و dB 86- به دست آمده است. این مدار، یک ولتاژ ثابت به منظور استفاده در کنار تنظیم‌کننده ولتاژ تولید می‌کند. همچنین نتایج به‌دست‌آمده نشان می‌دهد که این مرجع ولتاژ توانایی حفظ عملکرد پایدار خود، در فرکانس‌های UHF را دارد.