(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
این مقاله به بررسی فناوری های اینترنت اشیاء، بلاکچین، قراردادهای هوشمند و تلفیق این سه فناری می پردازد. بلاکچین راه حلی نوین برای رفع چالش های امنیتی در اینترنت اشیاء مطرح میشود و به دلیل ماهیت غیرمتمرکز و تغییر ناپذیر خود موجب بهبود امنیت و یکپارچگی در سیستم های اینترنت اشیا می‌گردد.همچنین قراردادهای هوشمند در فناوری بلاک چین به عنوان یک برنامه خودکار باعث تسهیل در فرایند های پیچیده و زمان بر در این سیستم می‌ باشد. در این مقاله به تعریف این سه فناوری و تلفیق آنها پرداخته و ضمن بررسی کاربردهای کلیدی آنها، چالش هایی که در آینده با آنها روبرو خواهیم بود نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. این مقاله با هدف بررسی و تلفیق این سه فناوری برای بهبود کارایی سیستم های اینترنت اشیاء انجام شده است و با تحقیق و مطالعه مقالات و منابع مختلف صورت گرفته است.