(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
مخازن بتنی پیش ساخته به عنوان یکی از راهکارهای مدرن و کارآمد برای ذخیره سازی آب، مواد شیمیایی و سایر موارد استفاده در می‌گیرند. این مخازن در مقایسه با مخازن بتنی درجا، بسیارکارا تر از آن‌ها هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به سرعت بالا، کیفیت یکنواخت، کاهش هزینه‌ها و امکان کنترل بهتر کیفیت اشاره کرد. در این مقاله به ویژگی‌ها، مزایا، کاربردها و مراحل ساخت مخازن پیش ساخته پرداخته شده است. همچنین، انواع مختلفی از مخازن پیش ساخته ، عوامل موثر در انتخاب نوع مخزن و استفاده از این نوع مخازن نسبت به مخازن بتنی درجا مورد بررسی قرار گرفته است. در نهایت، به طراحی صحیح و دقیق مخازن پیش بینی شده برای اطمینان از عملکرددر طول مدت و ایمنی آن‌ها اشاره شده است.