(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
خرد کردن کود یکی از روش‌های مؤثر در بهبود کیفیت خاک و تأثیر مثبت بر رشد درختان است. این روش شامل خرد کردن کودهای آلی مانند فضولات دامی، برگ‌های خشک و سایر مواد طبیعی است که به خاک اضافه می‌شود. با خرد کردن این مواد، سطح تماس آن‌ها با خاک افزایش می‌یابد و در نتیجه تجزیه و جذب مواد مغذی تسریع می‌شود.نتایج استفاده از کود خرد شده شامل بهبود ساختار خاک، افزایش ظرفیت نگهداری رطوبت و کاهش علف‌های هرز است. این کودها به تدریج مواد مغذی مانند نیتروژن، فسفر و پتاسیم را آزاد می‌کنند که برای رشد درختان ضروری هستند. همچنین، استفاده از کود خرد شده می‌تواند به بهبود فعالیت میکروبی خاک کمک کند و اکوسیستم خاک را تقویت کند.در نهایت، این روش نه تنها به رشد بهتر درختان کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به حفظ محیط زیست و کاهش زباله‌های کشاورزی نیز منجر شود. با توجه به مزایای متعدد این روش، کشاورزان و باغداران می‌توانند با استفاده از کود خرد شده، درختان سالم‌تر و پربارتر داشته باشند. این رویکرد به عنوان یک راهکار پایدار در کشاورزی مدرن شناخته می‌شود و می‌تواند به بهبود کیفیت محصولات و افزایش بهره‌وری کمک کند.