(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
در دهه گذشته، محققان بر روی فناوری‌های دیجیتال درانقلاب انقلاب صنعتی ی 4.0 تمرکز کرده‌اند. با این حال، به نظر می‌رسد که هیاهوی انقلاب صنعتی 4.0 انتظارات انقلاب صنعتی را به دلیل چالش‌های متعدد در پیاده‌سازی برآورده نکرده است. امروزه، انقلاب انقلاب صنعتی ی 5.0 یک رویکرد انسان‌محور را برای پیاده‌سازی فناوری‌های دیجیتال پایدار به منظور بهبود کیفیت هوشمند ارائه می‌دهد. یکی از جنبه‌های مهم پایداری دیجیتال، کاهش مصرف انرژی فناوری‌های دیجیتال است. این کار می‌تواند از طریق روش‌های مختلفی مانند بهینه‌سازی بهره‌وری انرژی و کاهش مصرف برق مراکز داده انجام شود. این تحقیق با توسعه یک مدل مفهومی برای ترویج انقلاب انقلاب صنعتی ی 5.0، ویژگی‌های انقلاب صنعتی 4.0 را تکمیل و گسترش می‌دهد. هدف این مدل، بهینه‌سازی داده‌ها بدون از دست دادن اطلاعات مهم موجود در داده‌های کلان است. این مدل با بهره‌گیری از محاسبات لبه، به عنوان یک عامل فعال در انقلاب صنعتی 5.0، بینش‌های به‌موقع و معناداری به سیستم ارائه می‌دهد و به دستیابی به تصمیم‌گیری در زمان واقعی کمک می‌کند. بدین ترتیب، ما به دنبال بهینه‌سازی ذخیره‌سازی داده‌ها و ایجاد شرایطی برای عقلانی‌سازی بیشتر منابع قدرت و پردازش هستیم. علاوه بر این، مدل پیشنهادی از جنبه اجتماعی به انقلاب صنعتی 5.0 کمک می‌کند و دانش نه تنها مهندسان با تجربه، بلکه کارگرانی که با ماشین‌ها کار می‌کنند را نیز در نظر می‌گیرد. در نهایت، پیاده‌سازی انقلاب صنعتی از طریق یک اثبات مفهوم با استفاده از داده‌های تولیدی از انقلاب صنعتی فرآیند انجام شد که در آن مقدار داده‌ها بدون از دست دادن اطلاعات قابل توجه موجود در داده‌های کلان، 99.73% کاهش یافت.