(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2024)
مایکوپروتئین‌ها نوعی پروتئین غذایی جدید و منحصر به‌فرد هستند که از قارچ‌های خوراکی به‌ویژه گونه Fusarium venenatum استخراج می‌شوند و به‌ دلیل خواص تغذیه‌ای و اثرات مثبت بر سلامت قلب و عروق، توجهات بسیاری را به خود جلب کرده‌اند. از جمله ویژگی‌های مهم مایکوپروتئین‌ها می‌توان به محتوای بالای فیبر، پتاسیم، و اسیدهای آمینه ضروری اشاره کرد که آن‌ها را به منبع پروتئینی مغذی تبدیل کرده است. یکی از اصلی‌ترین مزایای مایکوپروتئین‌ها، تأثیر مثبت آن‌ها بر فشار خون است که به واسطه مکانیسم‌های متعدد از جمله کاهش کلسترول، بهبود جریان خون و تنظیم الکترولیت‌ها به‌ویژه از طریق پتاسیم عمل می‌کند.مایکوپروتئین‌ها در مقایسه با سایر پروتئین‌های گیاهی نیز از مزایای بیشتری برخوردارند؛ ترکیب متنوع‌تر اسیدهای آمینه و محتوای فیبر بیشتر آن‌ها باعث شده که نقش مهمی در کنترل فشار خون داشته باشند. بنابراین، مایکوپروتئین‌ها به‌عنوان یک گزینه سالم و موثر در رژیم‌های غذایی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا و افرادی که به‌دنبال جایگزینی برای پروتئین‌های حیوانی هستند، مطرح شده است..