(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2024)
دال‌های دو طرفه بتن مسلح، از نظر عملکرد و رفتار سازه ای از پیچیده ترین اجزای سازه هستند. تحلیل و طراحی این گروه از سازه ها مخصوصا از روشهایی مانند آنالیز پلاستیک و اجزا محدود، بسیار زمانبر بوده و برای رسیدن به نتایج مطلوب، تحلیل های نرم افزاری زیادی لازم است. بنابراین استفاده از این روشهای تحلیل به عنوان يك روش متداول، پيچيده و زمانبر است، مخصوصاً اگر تحلیل دال در حالت غيرالاستیک وغير خطي مورد نظر باشد. شبکه های عصبی مصنوعی به عنوان یک سیستم پردازش اطلاعات می توانند پس از آموزش مناسب، در اين زمینه مورد استفاده قرار گیرند. از مزیت های این سیستم مي توان به سهولت در استفاده، سرعت بسیار بالا و دقت مناسب در تحلیل حالت های گوناگون و گستردگی نتایج، اشاره نمود.