(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2026)
این مقاله به بررسی جامع سنسورهای مخابراتی، فناوری کلیدی در پیشرفت سیستمهای ارتباطینوین، میپردازد. با توجه به رشد روزافزون نیاز به جمعآوری و پردازش اطلاعات از محیط پیراموندر کاربردهای مخابراتی، سنسورها نقش محوری ایفا میکنند. در این پژوهش، ابتدا به تعریف ودستهبندی انواع سنسورهای مخابراتی پرداخته شده و سپس اصول عملکرد، ویژگیها و مزایایهر دسته به تفصیل تشریح میگردد. با تمرکز بر کاربردهای متنوع این سنسورها در شبکههایبیسیم، اینترنت اشیاء ،(IoT) سیستمهای راداری، مخابرات ماهوارهای و مخابرات نوری،چالشها و فرصتهای پیش رو در این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است. در نهایت، بهآینده توسعه سنسورهای مخابراتی و نقش آنها در نسلهای آینده ارتباطات اشاره خواهد شد.