(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2026)
در این مقاله نحوه استخراج هیدروژن در خودرو به عنوان سوخت پرداخته شده و بعد از این که توضیح کامل ارائه گردیده ، بحث به سمت استخراج هیدروژن از فاضلاب خروجی در واحدهای تولیدی پرداخت گردیده و توضیح مختصر به نحوه استخراج به وسیله جریان های الکتریکی پرداخته شده و به واسطه استخراج خروجی هیدروژن در صنعت ، هیدروژن تولیدی سبز از فاضلاب توضیحاتی در مورد کاربرد های آن در صنعت بخصوص در صنایع غذایی و صنایع دیگر توضیح داده شده است .