(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
رابطه بین ایمنی محل کار و سلامت روانی، حوزه‌ای است که مورد توجه روزافزون قرار گرفته است. همانطور که توسط انجمن تحلیل ریسک تعریف شده به قضاوت یا ارزیابی ذهنی یک فرد از ریسک اشاره دارد. مشاغل با ریسک بالا، مشاغلی هستند که در معرض خطرات فیزیکی و ارگونومیک قرار دارند. اکثر مقالاتی که تعریفی از ادراک ریسک ارائه داده‌اند، به بُعد احتمال و پیامدهای منفی اشاره کرده‌اند. نتایج نشان می‌دهد 8/70 درصد از مقالات مورد بررسی تعریفی از ادراک ریسک ارائه نکرده‌اند. برای بررسی اثر متغیرهای میانجی در اکثر مقالات از مدل‌سازی معادلات ساختاری، تحلیل مسیر یا مدل‌های میانجیگری استفاده کرده‏اند. نتایج نشان داد متغیرهایی مانند شبه‏حوادث و موانع ادراکی دارای اثرات منفی و متغیرهایی از قبیل دانش، انگیزه و نگرش دارای اثرات مثبت در درک اهمیت ایمنی در کارگران در مواجهه با ریسک‏های بالا هستند.