(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
ایران در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری اش در دمشق دست به حملات موشکی و پهیادی بر علیه اسراییل زد . لذا با توجه به پاسخ ایران به حملات اسراییل این سئوال در ذهن متبادر می گردد در صورتی که کشورها با نقض حاکمیت مواجه شوند و پاسخی از سوی مجاری بین المللی متولی امر ( امنیت سازمان ملل متحد ) دریافت ننمایند ، تکلیف چیست ؟ و با استفاده از چه نهادها و ابزارهایی می توانند در جهت احقاق حق خود اقدام کنند . براساس موازین حقوق بین الملل ( رویه عمومی کشورها و سایر نهادهای حقوق بین الملل ) در صورتی که اقدامات حقوقی کشورها در جهت ترضیه خاطر و جبران خسارت بی نتیجه باقی بماند ، طبق عرف بین المللی و رویه عمومی ، کشورها می توانند تا انجام اقدامات مقتضی از سوی مراجع بین المللی متولی امر ، از تمامیت ارضی و حاکمیتی خود دفاع نموده و اقدامات لازم را جهت جلوگیری از ادامه فعالیت های غیرمتعارف طرف مقابل انجام دهند .