(untitled) (Development Engineering Conferences Center Articles Database, 2025)
در این مقاله به ابداع یک بازی ترتیبی قوی بر مبنای سواری رایگان در نظریه بازی‌ها پرداخته می شود. سواری رایگان از جمله مفاهیم کاربردی در عرصه ی زندگی بشر است. به عنوان مثال با رعایت مسائل مربوط به آلودگی هوا تخریب لایه‌ی اوزون به تاخیر افتاده و سلامت افراد جامعه حفظ می‌شود، اما افراد سفید پوست با توجه به آسیب پذیرتر بودن نسبت سیاه پوستان بهره‌ی بیشتری برده و اصطلاحا سواری رایگان دریافت می کنند. رانندگی در همه جوامع به عنوان یک مولفه مشترک در زندگی تمام جوامع وجود دارد توجه به رانندگی و قوانین مرتبط با آن در جوامع مختلف می‌توان به بررسی روابط مردم با یکدیگر، خصوصیات روانشناختی جوامع نحوه تعامل مردم با یکدیگر در محیط‌های مختلف و کشورهای مختلف توجه نمود. در ابتدای مقاله ابتدا به پیشینه کاربرد نظریه بازی‌ها در علوم مختلف پرداخته می شود، سپس بازی دو راننده بیمار در بستر سواری رایگان شرح داده می شود و در ادامه چند بازی دیگر از بازیهای دو راننده ارائه می‌گردد. هر کدام از بازیهای ارائه شده بر مبنای قوانین راهنمایی و رانندگی می‌باشد.